{prioritet:1}{datum: 22.04.2019}{org: RENEXPO}{mesto: Beograd}RENEXPO Energy Waste & Water Western Balkans organizuje konferenciju "Održiva budućnost Srbije" povodom 6. Međunarodnog sajma i konferencije RENEXPO, u ponedeljak, 22. aprila, u 11.00 u EU info centru (Kralja Milana 7, Beograd).

 

Na skupu će se govoriti o Strategiji zaštite životne sredine, izazovima u uspešnoj praksi u upravljanju vodom i otpadnim vodama na nivou opština, perspektivama i ulaganjima u fotonaponske elektrane u Srbiji, energetskoj efikasnosti u sektoru hidroenergetike, RENEXPO 2019 platformi za održivu budućnost Srbije.

 

Govoriće:

 

  • Ivan Karić, državni sekretar, Ministarstvo zaštite životne sredine

 

  • Jasmina Bobić, direktor JKP Vodokanal Sombor

 

  • Miloš Kostić, CEEFOR

 

  • Aleksandar Gajić, Akademija inženjerskih nauka Srbije

 

  • Dragana Pavlović, Menadžer konferencijskog programa, REECO International

 

Vodeći međunarodni sajam i konferencija na Zapadnom Blakanu, RENEXPO® Energy, Waste & Water, predstavlja inovativna rešenja za hidroenergiju, energiju vetra i sunca, energiju iz biomase, biogasne i fotonaponske elektrane, upravljanje vodama i otpadom, energetsku efikasnost u industriji i održivi transport, ali i privlači svetske kompanije i promoviše ulaganja u zelenu ekonomiju u regionu.

 

Konferencijski program nudi uvid u tržište, predstavlja poslednje tehnološke inovacije i primere dobre prakse okupljajući stručnjake, vodeće predstavnike svetske industrije i donosioce odluka u cilju aktivnog posredovanja i efikasnog networkinga.

 

Sajam će biti održan u Beogradu 24-25. aprila.