{prioritet:1}{datum: 02.07.2018}{org: Fondacija Tempus}{mesto: Niš}Fondacija Tempus organizuje međusektorski sastanak projekata "Prva iskustva u sprovođenju decentralizovanih Erazmus+ projekata za škole, mlade i obrazovanje odraslih" uz podršku Ambasade Bugarske u ponedeljak, 2. jula, u Nišu (hotel Tami Residence, Durmitorska prilaz br. 1). Za sastanak se možete prijaviti popunjavanjem registracionog formulara a rok za prijavu je najkasnije do nedelje, 24. juna 2018, u 23.59.

 

Cilj sastanka je praćenje projekata i povezivanje učesnika na projektima. Za same učesnike, ovo je prilika da prezentuju svoje aktivnosti, da se povežu, razmene iskustva i uče od drugih institucija i sektora.

 

Na sastanku ćete moći da prisustvujete prezentacijama i panel diskusijama koje se tiču važnih aspekata sprovođenja projekata, a na kojima će predstavnici institucija koje su uspešno organizovale aktivnosti podeliti svoja iskustva.

 

Prednost pri izboru će imati predstavnici finansiranih projekata iz oblasti opšteg obrazovanja i škola, stručnog obrazovanja i obuka, obrazovanja odraslih, oblasti mladih, kao i predstavnici iz regiona  jugoistočne Srbije.

 

Za sva dodatna pitanja i nedoumice obratite se Grupi za škole, predškolske ustanove i obrazovanje odraslih Fondacije Tempus putem mejla schools-vet@tempus.ac.rs i telefona 011/33 42 430, opcija 3.

 

Fondacija Tempus